29.09.2013 ? 21:50

Bare en gutt

"Hvordan kan noe som er så bra, bare ende på verst mulig måte? Noe som kun har vart en så kort stund, men som du føler har vart for alltid. Som ga deg et helt annet syn på livet. Som ga deg håp, og troen på noe igjen. Som løftet deg høyere enn himmelen. Det som fikk deg til å føle deg som den heldigste jenta i universet, og at ingen kunne slå deg i noe som helst. Det som fikk deg til å føle deg som en vinner av det viktigste i livet; kjærligheten. 


Og hvordan kan det gjøre så vondt. "Det er bare en gutt." "Det er flere fisker i havet." Ja, det er helt riktig, men hva hjelper det? Når det kun er han du ser, kun han du tenker på hvert eneste sekund. Når en person får deg til å føle deg som et nytt menneske, som får deg til å føle at verden er ikke så verst alikevel så lenge vi har hverandre, da er det ikke lenger bare en gutt. 


Og når det ikke lenger handler om kun dere to, når det begynner å handle om at man ikke lenger kan stole på de du følte sto nærmest hjertet ditt. Når du må se deg over skulderen hver gang du går ut døra, og kun kan stole på deg selv. Du må tenke over hvert eneste steg du tar, for hvis du tråkker feil faller hele verden sammen. Du blir liggende i en søledam og folk tråkker på deg mens du er nede. Og det er de du åpnet hjertet ditt for. Ingenting føles riktig mer. Du føler at alt du gjør blir feil i andre sine øyne. Man kan ikke bli mer ensom enn det man føler seg i det øyeblikket - og videre fremover. 


Alt du vil er å se han. Kysse han, klemme han. Kjenne måten du ler på når du er med han, fordi ingen har fått deg til å le på samme måte før. Du vil kjenne de samme sommerfuglene i magen som du gjorde hver gang du så han, kjenne beina dine bli til gele hver gang han sier navnet ditt. Men du vet du ikke kan. Latteren blir til en uendelig foss i trynet ditt, sommerfuglene blir til torner som stikker hull i deg, geleen blir til sement, så du ikke lenger klarer å bevege deg. 


Jeg vil bare legge meg under senga i fosterstilling, lukke øynene, og vente til det hele er over. Til jeg ikke lenger føler noe, til jeg kan gå ut døra og kjenne solen i ansiktet igjen, og føle varmen på huden. Kjenne at jeg har gått videre, og at verden også har det. At alt er glemt. Når ingen lenger husker hvordan det var å føle seg forlatt, ensom og tråkka på. Når alle ser på hverandre med et smil uten å si et ord, og vi bare kan leve med håp igjen. 


De sier du ikke fortjener det. De sier at han ikke fortjener deg. Men alt du sitter igjen med er skyldfølelse for at du selv ødela alt. Fordi du ikke er den personen han trodde du var. Når du har gjort alt du kunne for å vise at du aldri noensinne ville knust hjertet hans, fordi han hadde blitt alt for deg. Fordi det alt føles som han er det. Det du ikke vet har man ikke vondt av. Jo, det er absolutt det man har mest vondt av. Når du ikke vet hvorfor, når du ikke vet hva som kunne blitt...."

26.09.2013 ? 18:10

You wrecked me

26.09.2013 ? 17:16

Hjertet vant. Jeg tapte

"For deg kunne jeg snudd hele verden på hodet. Du har alt snudd min. Hvor vondt skal det egentlig gjøre å være så hensynsløst forelska i deg? Når det er så smertefullt, må det være kjærlighet. Jeg vet det er kjærlighet.

Du kom brasende inn i livet mitt, akkurat som om det var det mest naturlige for deg å gjøre. Der sto du med det smittende smilet ditt og gjorde beina mine til gele. Øynene dine minner meg om deilige sjokoladehjerter. De har virkelig brent seg langt inn et eller annet sted. Hver gang jeg lukker øynene ser jeg de foran meg. Jeg kan kjenne pusten din mot munnen min, og jeg vil bare lene meg fram å kysse deg. Men du er ikke der. 

Vi er alle mennesker. Mennesker som har ansvaret for vår egen lykke. Jeg har ansvaret for min uansett hvor mange hjerter jeg river ut. Jeg vil ha det jeg fortjener, og jeg skal ha det. Gjør det meg til en dårlig person? Fortjener jeg deg ikke lenger da?

Det gjør så vondt. Og ikke vite, er som å bli terrorisert av alle tankene, all smerten, all kjærligheten. Du har bygd meg opp, tatt meg inn. Men du ødelegger meg. Fullstendig.

 

Er det greit at jeg føler det sånn? Er det sånn det skal føles? Å virkelig føle det her, uten noen sikkerhet, uten noen viten om at du og jeg er i morgen, det gjør meg gal.

Uansett hvor hardt jeg prøver og hvor hardt jeg vet at jeg ikke har noe godt av at du gjør det her, så lar jeg deg gjøre det. Jeg lar meg falle lenger og lenger inn i kjærlighetens helvete.

Jeg spør meg selv hele tiden hva jeg kan gjøre bedre? Hva jeg må gjøre for å få deg til å elske meg. Hva som må til for at du skal åpne ditt hjerte kun for meg, å la meg fylle det med alt du noensinne har ønsket deg. Jeg vet jeg kan, jeg har det i meg.


Jeg kan kjenne regndråper treffe trynet mitt. De blander seg med tårene mine men jeg kan fortsatt kjenne saltsmaken på tunga. Godt og endelig ha en sans som funker igjen. Smaken av mine egne tårer.

Jeg har ventet lenge på disse regndråpene. Ventet på å føle meg levende igjen. Jeg vet ikke lenger om det er gledestårer eller tårer fordi jeg har det så inderlig vondt. Men det har ikke lenger noe betydning. Følelsen av å i det hele tatt føle noe er nok? I alle fall for nå.

De sier at hjemmet er der hjertet ditt er. Hjertet mitt er hos deg. Der er jeg hjemme. Men det var ikke nok. Ikke for deg. Jeg ble kastet ut av mitt eget hjem. Hjemløs.

Det er tomt. Jeg kan ikke føle noen ting. Jeg kjenner ikke smaken av tårene mine lenger, fordi de er ikke lenger der de heller.


Håpet er alt jeg har igjen. En ting du ikke får ta fra meg. Fordi jeg fortjener det. Jeg fortjener faktisk det aller beste. Hodet foran hjertet. Hjertet vant denne gangen. Hvorfor ga hodet opp? Kunne det ikke kjempet litt mer for meg. Var det en forsvarsmekanisme som ender med en ond latter og setningen hva var det jeg sa?

Hodet skal ikke få den muligheten. Håpet er i hjertet. Hjertet er hos deg. Der jeg føler meg hjemme."

 

- Stine

 

 

 

 

24.09.2013 ? 19:54

Galeste i Volda

Vi har fått oss den sykeste veggen Volda har sett. Men så er jo vi de kuleste også så det årnær sæ.
20.09.2013 ? 03:19

Hiv og hoy

Min flotte samboer kom endelig hjem fra Thailand i går. Det var godt å se David igjen kjenner jeg, og håper han virkelig ikke stikker på sjøen med en gang. Trenger han litt hjemme nå, siden så mange av de andre har reist på sjøen. Disse sjømenna hæ? I går dro tre til, og det er ufattelig trist. Hvertfall når de skal være så lenge borte. Men kanskje det er bra for oss som blir igjen. Få gjort litt andre ting. Nå starter vi jo med alle eksamensoppgavene og det krever mye tid. Da er det greit å ikke ha så mange ting som gjør deg ufokusert. I tillegg blir det jo bare ekstra godt å kaste seg rundt halsen på gutta når de kommer hjem igjen!

Merker jeg gjerne skulle hatt min kjære Karoline i samme klasse, så vi kunne hjulpet hverandre. Vi har jo de samme fagene på forskjellige tider som gjør det så vanskelig. Og jeg har vel en eller to klassekamerater jeg snakker med. Men vi har aldri tid til å dra på skolen samtidig, og når vi har treverke må man alltid være to. Men boksen min skal jeg jaggu meg få ferdig. Det som er så greit med det her er at det faktisk er gøy! 

Ellers begynner det å bli passe kaldt. Ekke vandt med at vintern kommer så tidlig. I går hadde snøen lagd seg på noen fjelltopper alt. Kjente jeg blei ganske så gira, som jeg alltid gjør når jeg ser litt snø. Hørt det er 6 mnd vinter her så det kan jo bli spennende. Skulle ha anskaffa meg noen nye twintips egentlig. Veit hva ønskene blir til jul iallefall. 

Jeg håper tia går fort framover, og heldigvis er det ting som skjer den neste måneden så tia faktisk går fortere! Jeg får jo besøk av Karsten og Tonje, noe jeg gleder meg helt sykt til! I tillegg skal Kærpet spille den hælja, og det blir epic. Blir godt å se gutta igjen der ja. Og så kommer mest sannsynlig sukkerklumpen min Silje, og så drar jeg hjem 10.oktober for å få fårikål hos mor og far. DAMN det har jeg venta lenge på. Så er det også Skeez TV den hælja så jeg får med meg det også, og får møtt alle folka igjen. Ååå som jeg gleder meg ! Etter det er det snart jul faktisk. Jula kommer mye raskere i år også ettersom jeg har juleferie fra 11. desember. Spørs hvor kjapt jeg klarer å dra hjem uansett. Elsker jo å være her, og vil gjerne feire nyttår her også, men får vel se an om andre skal det også.
17.09.2013 ? 18:46

Natten är vacker, du er som natten

En ny fantastisk låt jeg har blitt sykt forelska i. Herregud. Den er perfekt, hvert eneste ord. Jeg blir så sykt glad av den og den beskriver akkurat hva jeg føler akkurat nå. Helt sykt. Den redda hele gårsdagen for å være helt ærlig. Beaten å gir en sykt god følelse, og jeg får så gåsehud og hjertebank. Petra Marklund har i tillegg en sykt bra stemme. Ahhh....

Er ikke bare denne jeg føler beskriver mine følelser akkurat nå men flere av låtene hennes. Fått den åpenbaringen kjennes det ut som. Elsker det når musikk kan sette ord på alle følelsene du har inne i deg. Kos deg med denne låta. NYT DET, og sleng gjerne inn hva du mener om den!

 

16.09.2013 ? 18:43

MØKKADAG

Skulle ønske denne dagen bare kunne fade vekk. Det her er virkelig den verste dagen jeg har hatt siden jeg kom hit. Startet med å bli vekt med en dårlig nyhet og etter det var det gjort. Drittvær ute. Regner som f. Jeg spøy på skolen så jeg måtte gå hjem. Generelt utrolig deprimert i dag. Hva er det som skjer med meg nå? Jeg vil ikke ha det sånn her. Flyr på veggen snart. Alt jeg vil nå er å dra hjem. Kunne ikke savna de gamle vennene mine mer enn det jeg gjør nå. Kunne bare trengt en skulder å gråte på, og generelt litt kjærlighet. Alt er bare utrolig hardt. Og det er ingenting jeg kan gjøre med det...

Jeg klarer ikke tenke klart i det hele tatt. Det å sitte alene hjemme i hele kveld hjelper meg ingenting. Jeg vil så gjerne gjøre noe. Jeg kunne dratt ned på skolen men jeg klarer bare ikke. Jeg har null motivasjon. Null kreativitet. Hvorfor MÅ det bli sånn her? Hvorfor skal karmaen min være bånn i bøtta hele tia? Når ting først er så på topp så bare knekker jeg helt og aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg, og klarer faen ikke slutte å grine.... 

 

06.09.2013 ? 15:45

Livet er så sweet

Tjollahoi! Jeg skulle blogge hver dag jeg, skulle jeg ikke? Fortelle hvor flott det er i Volda. Vel, det har jeg glemt, fordi livet er så hærlig at jeg ikke har tenkt tanken engang. Vet ikke hvor jeg skal begynne, Volda er bare fantastisk!

Kan jo begynne med skolen. For en sykt bra skole, dyktige lærere, og gode medelever. Det føles ut som jeg går i barnehagen igjen. Akkurat nå har jeg visuell kommunikasjon hvor vi driver med photoshop atm, og det kan jeg jo ganske godt så jeg bare chillern egentlig. I funksjonell design har jeg treverke nå. Lager sykt mye kult! Jeg er selvfølgelig livredd for alle disse maskinene, men må si jeg har klart meg overraskende bra! Jeg har laget to smørkniver (som ser helt jævli ut!), ei fjøl, som jeg delte i to, lagde en D som jeg skjærte ut og skal lage en liten skjærefjøl av den andre delen. Så har vi begynt på en treramme nå, som vi skal beise og lære å skjære glass til osv. Vi fikk eksamensoppgave allerede i går hvor vi skal lage et skrin med en gjenstand i. Så dette blir sykt fett. Etter det er det leire og så tekstil. Tiden går sykt fort. Jeg har bare to undervisningsdager i uka, men må jobbe mye utenom for å bli ferdig med ting.

Utenom skolen skjer det mye samtidig som det ikke gjør det. Jeg jobber som frivillig på studenthuset Rokken, hvor det er åpent hele dagen, og hvor vi har kviss, open mic, konserter osv. Det er der det skjer i Volda. Jeg skal begynne å jobbe som vakt, woho! Så det blir sykt kult! Jobber da to dager i mnd, og får mange frivilliggoder. Veldig mange jobber som frivillig der, og det er virkelig å anbefale om du har tenkt å komme til Volda.

Jeg har blitt kjent med sykt mange allerede, ikke det at jeg har så mye problemer med det anyway. Er faktisk mest med de som er innfødte som vi liker å kalle det. Møtt så mange fantastiske mennesker. Jeg bor jo med en hærlig fyr som da har mange fete venner som jeg kan være med siden han ALDRI er hjemme. Enten jobber han eller drar på kule turer. Fuck det. Jelly! Men jeg skal ikke klage. Har det sykt fett med de andre. De tok meg sykt godt imot, noe jeg er kjempe takknemmelig for. Virkelig blitt glad i folk her, og vet jeg har fått venner for livet! Har fått bada i sjøen, kjørt vannscooter heeeelt selv, og kjørt ring. Så blir det sykt mye festing også! Ja, kunne virkelig ikke hatt det bedre.

Jeg trodde jeg skulle savne Drammen og Oslo mye, men det gjør jeg ikke. Sykt deilig å komme vekk fra byen. Jeg savner selvfølgelig familien og alle vennene mine, men de er der uansett. Og jeg føler jeg har fått meg en god stor familie her også, its all love!

Jeg må si jeg gleder meg til å få besøk av alle hjemmefra! Har så sykt mye å vise dere! Og jenter; Mange bra karer her mehe. Dere kommer ikke til å ville dra hjem igjen!

I dag er det CC Cowboys konsert som garantert blir drit fett! Og i morra er det trafikklysparty. Så blir en hard helg, akkurat som alle andre helger.

 

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
hits