17.08.2013 ? 16:49

Hei Volda

Da var jeg framme i Volda. Eller i går da. Seint. Gpsen fant ikke den nye veien så vi endte opp på en paddevei. Gjennom et sykt ensomt et eller annet. Splæsha mange padder og så mange andre dyr. Helt sykt.... Kjedelig.
Leieboerne under hadde i tillegg party i natt og jeg trodde huset skulle falle sammen. Jeg burde bare joina men jeg valgte å drikke øl alene. Er for kul vett.

I dag har det bare blitt shopping av alt mulig. Fikk til og med hjelp av Vidar til å sette sammen senga mi. Så endelig har jeg seng også! Fantastisk!
Mamma og søs har reist og nå sitter jeg her alene, venneløs, og drikker rødvin. Denne kvelden blir fin, som postgirobygget akkurat skreik ut fra anlegget. Så hva kam man gjøre? Får vel bare vente på at noen syns jeg er kul og ringer på da vel.

06.08.2013 ? 20:04

Gammel blogg, ny start!

Tjena! Nå er jeg tilbake på denna bloggen, og skal kjøre hardt for å holde det gående. Siden jeg flytter til Volda ville jeg gjerne blogge litt om livet der nede, hvordan det er på skolen, og generelt livet der for det kommer til å bli helt fantastisk! Og så kan de hjemme følge med på hvor fett livet mitt er der og savne meg enda mer.

Jeg flytter fredag 16. august. Det blir veldig trist, men jeg gleder meg som en liten unge. Men da vet dere det at jeg bruker denne bloggen framover.

Kjøregår.

-Stine
Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
hits