18.02.2014 ? 17:50

Hjem til DRM

Det var lenge siden det. Savna å tømme hjertet mitt en stund. Men det har seg sånn at laderen min bestemte seg for å dø ganske så hardt og brutalt, så jeg har ikke hatt tilgang på noe pc. Vel, så har det heller kanskje ikke skjedd så veldig mye spennende heller. Hverdagen er den samme. Skole, Rokken, alkohol. Men gøy har det vært. VEKA i Volda ble avslutta søndag, og jeg fikk med meg første halvdel, som visstnok var ufattelig morsom. Vekerevy, Best of open mic, og konserter. Det er ufattelig morsomt å se hvor utrolig store talenter vi har her i Volda. Jeg blir utrolig stolt av å kjenne slike mennesker.

Fra sist onsdag til i går var jeg hjemme i Drammen en tur. Hadde litt ting å få med meg. Onsdagen tilbragte jeg på Kvelertak konsert. Følte meg som ei uskyldig lita jente som går i kirken hver søndag, ettersom jeg sikkert var minst rocka, og drakk kun vann. Men jeg fikk iallefall hengt med gutta etter konserten, så stas var det.

Skal ikke glemme at det var valentines day denne fredagen. En dag jeg har litt blanda følelser om. Ja, jeg tenker; BLÆ! For en klissedag. Men det gjør jeg nok fordi jeg er dødsmisunnelig på de som faktisk har a big love å dele den med. Til min store fornøyelse hadde jeg faktisk den beste valentinesdagen jeg noensinne har hatt. Og dette UTEN date og masse kliss. Jeg var med godjentene mine, DonkeyPeter og Andrè. Peter sin jobb er jo i Norsk lydstudio, og Synne er super flink! Så vi var der for at hun skulle få spille inn noen sanger. Så dagen ble superkoselig, med fitteruller(profiteroles) og masse, masse alkohol!

Lørdag var den store dagen jeg hadde venta leeeenge på. DRM og EQUICEZ på Union scene, med Brage Hallgrimsen og ZigZag som support. Mine favoritt menn, ingen under eller ved siden av. Jeg fotograferte de også, selvfølgelig. Har blitt en standard jobb det nå føler jeg. Så istedet for at jeg skal bable mer om ting jeg har gjort de siste dagene, kan du jo gjerne bare ta en titt på bildene!

ALLE RETTIGHETER TILHØRER MEG!


Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
hits