22.01.2014 ? 23:56

Changes

Jeg som startet året med å ikke ha noen nyttårsforsetter. Hvertfall etter hva jeg selv husker at jeg lovte meg selv. Vel, jeg har i så fall ombestemt meg. Jeg sa at 2014 er mitt år, og det står jeg fortsatt for at det er og skal være. Året fikk en veldig uventet start, noe som var helt uforutsett. Det fikk meg til å tenke på en annen måte enn hva jeg ellers har gjort, og se ting og mennesker som de er på en helt annen måte.Så jeg har satt meg noen mål som jeg skal klare, og som jeg skal opprettholde!

1. Slutte med snus og røyk. Noe jeg alt er i gang med. Jeg har vært super flink, men jeg veit at snusen kommer til å friste meg gang på gang. Jeg skal være så sterk jeg klarer, men jeg ser ikke bortifra at jeg tar meg en prell i ny og ne.

2. Jeg skal begynne å fotografere mer igjen. Mest for min egen del. For å ta vare på alle de gode minnene, og for å trene meg selv opp igjen til noe av det jeg faktisk elsker mest å drive med.

3. Jeg skal skrive/ og blogge mer. Jeg elsker generelt å skrive tekster, og jeg vil gjerne prøve å huske å blogge mer. Da også i sammenheng med fotografiene mine. Jeg vil sette meg mål slik at jeg skal klare å opprettholde begge deler.

4. Ja, det punktet alle har, nemlig trene mer. Eller, bare trene. Ordet mer passer ikke helt inn ettersom jeg ikke akkurat pleier å trene. Jeg vil få litt orden på meg selv, og få selvfølelsen opp igjen. I tillegg vet jeg at jeg trenger den ekstra energien og gløden det gir meg.

5. Spare penger. Eller iallefall bruke de mer fornuftig. Jeg er veldig flink til å bruke lite penger når jeg har lite, men så fort jeg har mye bruker jeg mye. Det skal det bli slutt på. Jeg vil heller bruke pengene mine på det jeg absolutt må, og heller leve bittelitt dårligere (kan jeg bli fattigere?), og heller spare penger til sommeren siden jeg skal til Usa og på festival.

6. Kjøpe skolebøker, og faktisk lese de og studere. Jeg skal holde deadlines og være tilstede. Selvom jeg allerede har brutt denne regelen hardt, så skal den gjelde fra og med neste uke!

7. Skaffe meg en jobb. Akkurat nå tar jeg nesten hva som helst. Jeg har ikke råd til å velge. Ikke det at det er noe å velge i der jeg holder til for øyeblikket heller.

8. Elske mer. Om jeg ikke allerede elsker nok, så skal jeg ta meg sammen og spre enda mer kjærlighet.


Liam, mitt lille gull//foto: meg


Meg og Silje //foto: Chrisander

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
hits