18.02.2014 ? 17:50

Hjem til DRM

Det var lenge siden det. Savna å tømme hjertet mitt en stund. Men det har seg sånn at laderen min bestemte seg for å dø ganske så hardt og brutalt, så jeg har ikke hatt tilgang på noe pc. Vel, så har det heller kanskje ikke skjedd så veldig mye spennende heller. Hverdagen er den samme. Skole, Rokken, alkohol. Men gøy har det vært. VEKA i Volda ble avslutta søndag, og jeg fikk med meg første halvdel, som visstnok var ufattelig morsom. Vekerevy, Best of open mic, og konserter. Det er ufattelig morsomt å se hvor utrolig store talenter vi har her i Volda. Jeg blir utrolig stolt av å kjenne slike mennesker.

Fra sist onsdag til i går var jeg hjemme i Drammen en tur. Hadde litt ting å få med meg. Onsdagen tilbragte jeg på Kvelertak konsert. Følte meg som ei uskyldig lita jente som går i kirken hver søndag, ettersom jeg sikkert var minst rocka, og drakk kun vann. Men jeg fikk iallefall hengt med gutta etter konserten, så stas var det.

Skal ikke glemme at det var valentines day denne fredagen. En dag jeg har litt blanda følelser om. Ja, jeg tenker; BLÆ! For en klissedag. Men det gjør jeg nok fordi jeg er dødsmisunnelig på de som faktisk har a big love å dele den med. Til min store fornøyelse hadde jeg faktisk den beste valentinesdagen jeg noensinne har hatt. Og dette UTEN date og masse kliss. Jeg var med godjentene mine, DonkeyPeter og Andrè. Peter sin jobb er jo i Norsk lydstudio, og Synne er super flink! Så vi var der for at hun skulle få spille inn noen sanger. Så dagen ble superkoselig, med fitteruller(profiteroles) og masse, masse alkohol!

Lørdag var den store dagen jeg hadde venta leeeenge på. DRM og EQUICEZ på Union scene, med Brage Hallgrimsen og ZigZag som support. Mine favoritt menn, ingen under eller ved siden av. Jeg fotograferte de også, selvfølgelig. Har blitt en standard jobb det nå føler jeg. Så istedet for at jeg skal bable mer om ting jeg har gjort de siste dagene, kan du jo gjerne bare ta en titt på bildene!

ALLE RETTIGHETER TILHØRER MEG!


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
22.01.2014 ? 23:56

Changes

Jeg som startet året med å ikke ha noen nyttårsforsetter. Hvertfall etter hva jeg selv husker at jeg lovte meg selv. Vel, jeg har i så fall ombestemt meg. Jeg sa at 2014 er mitt år, og det står jeg fortsatt for at det er og skal være. Året fikk en veldig uventet start, noe som var helt uforutsett. Det fikk meg til å tenke på en annen måte enn hva jeg ellers har gjort, og se ting og mennesker som de er på en helt annen måte.Så jeg har satt meg noen mål som jeg skal klare, og som jeg skal opprettholde!

1. Slutte med snus og røyk. Noe jeg alt er i gang med. Jeg har vært super flink, men jeg veit at snusen kommer til å friste meg gang på gang. Jeg skal være så sterk jeg klarer, men jeg ser ikke bortifra at jeg tar meg en prell i ny og ne.

2. Jeg skal begynne å fotografere mer igjen. Mest for min egen del. For å ta vare på alle de gode minnene, og for å trene meg selv opp igjen til noe av det jeg faktisk elsker mest å drive med.

3. Jeg skal skrive/ og blogge mer. Jeg elsker generelt å skrive tekster, og jeg vil gjerne prøve å huske å blogge mer. Da også i sammenheng med fotografiene mine. Jeg vil sette meg mål slik at jeg skal klare å opprettholde begge deler.

4. Ja, det punktet alle har, nemlig trene mer. Eller, bare trene. Ordet mer passer ikke helt inn ettersom jeg ikke akkurat pleier å trene. Jeg vil få litt orden på meg selv, og få selvfølelsen opp igjen. I tillegg vet jeg at jeg trenger den ekstra energien og gløden det gir meg.

5. Spare penger. Eller iallefall bruke de mer fornuftig. Jeg er veldig flink til å bruke lite penger når jeg har lite, men så fort jeg har mye bruker jeg mye. Det skal det bli slutt på. Jeg vil heller bruke pengene mine på det jeg absolutt må, og heller leve bittelitt dårligere (kan jeg bli fattigere?), og heller spare penger til sommeren siden jeg skal til Usa og på festival.

6. Kjøpe skolebøker, og faktisk lese de og studere. Jeg skal holde deadlines og være tilstede. Selvom jeg allerede har brutt denne regelen hardt, så skal den gjelde fra og med neste uke!

7. Skaffe meg en jobb. Akkurat nå tar jeg nesten hva som helst. Jeg har ikke råd til å velge. Ikke det at det er noe å velge i der jeg holder til for øyeblikket heller.

8. Elske mer. Om jeg ikke allerede elsker nok, så skal jeg ta meg sammen og spre enda mer kjærlighet.


Liam, mitt lille gull//foto: meg


Meg og Silje //foto: Chrisander

{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
30.12.2013 ? 16:49

Vi er i mål

Et helt år har gått - eneste som mangler er den store dagen vi alle gleder oss så mye til hvert eneste år. Dagen som skal bringe oss inn i et nytt år med en forfriskende ny alkoholisert start. Stappa full av all julematen vi har trøkt i oss de siste ukene. Kanskje du til og med starter året ditt med en ny bekjent ved siden av deg 1. januar?

Alle ønsker seg alltid et bedre år enn det som har vært. Endelig, nå føler jeg det er mitt år! Sier vi hver gang. Jeg sier i hvert fall det. Men kanskje det er på tide å i det hele tatt starte året med noe bra? Ikke være som en dupp, og spy ned hele verandaen. Kanskje året faktisk blir bra om man ikke starter med å ødelegge kroppen og drite seg fullstendig ut? Vel, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg skal ikke det. Jeg skal spise så mye, og jeg skal feire hele 2013, alt det drittet og alt det fantastiske det dro med seg. Og jeg skal ønske 2014 velkommen med en stor skål.

 

Totusen og tretten. Året som har gått har vært et sinnsykt år for meg. Jeg har opplevd store forandringer. Jeg har blitt kjent med en side av meg selv og selv ikke trodde fantes. Både på godt og vondt. I likhet med de fleste andre år har jeg vært forelska, og fått hjertet mitt knust et par ganger for mye, selvom jeg kanskje har fortjent det. Jeg har kjempa for ting jeg aldri trodde jeg skulle være en forkjemper for. Jeg har satt meg selv i situasjoner jeg har brukt hele livet mitt på å unngå. Men neida, i år har virkelig Stine fått kjørt seg med ny erfaringer i hytt og pine. Jeg tenker nå, at nå har jeg lært! Næsj, lært? Man lærer på sikt, og i mine øyne er det lenge. Samtidig føler jeg at det heller ikke gjør meg til en dårlig person.

 

2013 har lært meg at du må stå opp for deg selv! Vil du være lykkelig, eller vil du grine i et hjørne mens noen andre er lykkelige fordi du ikke turte å kjempe for noe du ville ha? Nettopp.

Jeg føler jeg har vært et "ja" menneske i år, og jaggu har jeg hatt det gøy! Kort fortalt, de beste opplevelsene dette året; X2 Volda, Ekstremsportsveko, generelt longboardevents, skeez tv, Volda, kjøre vannscooter, Konserter, fantastiske nye mennesker osv. Jeg har vært heldig, og jeg er fortsatt veldig heldig. Jeg har vokst sinnsykt mye. Jeg har lært å gi litt mer faen, lært meg å bry meg om det som er viktigst for meg. Jeg er ikke direkte stolt av alle valgene jeg har tatt, men jeg står for de, og jeg tror jeg med hånden på hjertet hadde tatt det samme valget om jeg fikk gå tilbake.

Jeg fikk også C på eksamen i visuell kommunikasjon! WEHEY! ... Og den andre eksamenen snakker vi ikke mer om.

 

Det har skjedd mindre koselige ting i 2013 også. Jeg mistet den ene oldemoren min, og mormoren min. Og når jeg da tenker på andre ting som ikke var så bra så er det ikke så ille alikevel, fordi ingenting kan helt måle seg med det uansett... Men en ting Gud, eller Satan, eller sjebnen, eller karma, eller hva enn det er som styrer detta, er at joda, jeg skulle få omgangssyken i 2013. Og ikke bare litt, men veldig hardt. Alle utganger. Jeg har aldri hatt så vondt, eller vært så svak i hele mitt liv. Føler det var straffa mi, så jeg håper jo nå at jeg starter neste år med en fresh start.

 

Men jeg sier som jeg sier hvert år; Neste år er mitt år, og skååååål for det!{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
24.09.2013 ? 19:54

Galeste i Volda

Vi har fått oss den sykeste veggen Volda har sett. Men så er jo vi de kuleste også så det årnær sæ.
{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
20.09.2013 ? 03:19

Hiv og hoy

Min flotte samboer kom endelig hjem fra Thailand i går. Det var godt å se David igjen kjenner jeg, og håper han virkelig ikke stikker på sjøen med en gang. Trenger han litt hjemme nå, siden så mange av de andre har reist på sjøen. Disse sjømenna hæ? I går dro tre til, og det er ufattelig trist. Hvertfall når de skal være så lenge borte. Men kanskje det er bra for oss som blir igjen. Få gjort litt andre ting. Nå starter vi jo med alle eksamensoppgavene og det krever mye tid. Da er det greit å ikke ha så mange ting som gjør deg ufokusert. I tillegg blir det jo bare ekstra godt å kaste seg rundt halsen på gutta når de kommer hjem igjen!

Merker jeg gjerne skulle hatt min kjære Karoline i samme klasse, så vi kunne hjulpet hverandre. Vi har jo de samme fagene på forskjellige tider som gjør det så vanskelig. Og jeg har vel en eller to klassekamerater jeg snakker med. Men vi har aldri tid til å dra på skolen samtidig, og når vi har treverke må man alltid være to. Men boksen min skal jeg jaggu meg få ferdig. Det som er så greit med det her er at det faktisk er gøy! 

Ellers begynner det å bli passe kaldt. Ekke vandt med at vintern kommer så tidlig. I går hadde snøen lagd seg på noen fjelltopper alt. Kjente jeg blei ganske så gira, som jeg alltid gjør når jeg ser litt snø. Hørt det er 6 mnd vinter her så det kan jo bli spennende. Skulle ha anskaffa meg noen nye twintips egentlig. Veit hva ønskene blir til jul iallefall. 

Jeg håper tia går fort framover, og heldigvis er det ting som skjer den neste måneden så tia faktisk går fortere! Jeg får jo besøk av Karsten og Tonje, noe jeg gleder meg helt sykt til! I tillegg skal Kærpet spille den hælja, og det blir epic. Blir godt å se gutta igjen der ja. Og så kommer mest sannsynlig sukkerklumpen min Silje, og så drar jeg hjem 10.oktober for å få fårikål hos mor og far. DAMN det har jeg venta lenge på. Så er det også Skeez TV den hælja så jeg får med meg det også, og får møtt alle folka igjen. Ååå som jeg gleder meg ! Etter det er det snart jul faktisk. Jula kommer mye raskere i år også ettersom jeg har juleferie fra 11. desember. Spørs hvor kjapt jeg klarer å dra hjem uansett. Elsker jo å være her, og vil gjerne feire nyttår her også, men får vel se an om andre skal det også.
{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
06.09.2013 ? 15:45

Livet er så sweet

Tjollahoi! Jeg skulle blogge hver dag jeg, skulle jeg ikke? Fortelle hvor flott det er i Volda. Vel, det har jeg glemt, fordi livet er så hærlig at jeg ikke har tenkt tanken engang. Vet ikke hvor jeg skal begynne, Volda er bare fantastisk!

Kan jo begynne med skolen. For en sykt bra skole, dyktige lærere, og gode medelever. Det føles ut som jeg går i barnehagen igjen. Akkurat nå har jeg visuell kommunikasjon hvor vi driver med photoshop atm, og det kan jeg jo ganske godt så jeg bare chillern egentlig. I funksjonell design har jeg treverke nå. Lager sykt mye kult! Jeg er selvfølgelig livredd for alle disse maskinene, men må si jeg har klart meg overraskende bra! Jeg har laget to smørkniver (som ser helt jævli ut!), ei fjøl, som jeg delte i to, lagde en D som jeg skjærte ut og skal lage en liten skjærefjøl av den andre delen. Så har vi begynt på en treramme nå, som vi skal beise og lære å skjære glass til osv. Vi fikk eksamensoppgave allerede i går hvor vi skal lage et skrin med en gjenstand i. Så dette blir sykt fett. Etter det er det leire og så tekstil. Tiden går sykt fort. Jeg har bare to undervisningsdager i uka, men må jobbe mye utenom for å bli ferdig med ting.

Utenom skolen skjer det mye samtidig som det ikke gjør det. Jeg jobber som frivillig på studenthuset Rokken, hvor det er åpent hele dagen, og hvor vi har kviss, open mic, konserter osv. Det er der det skjer i Volda. Jeg skal begynne å jobbe som vakt, woho! Så det blir sykt kult! Jobber da to dager i mnd, og får mange frivilliggoder. Veldig mange jobber som frivillig der, og det er virkelig å anbefale om du har tenkt å komme til Volda.

Jeg har blitt kjent med sykt mange allerede, ikke det at jeg har så mye problemer med det anyway. Er faktisk mest med de som er innfødte som vi liker å kalle det. Møtt så mange fantastiske mennesker. Jeg bor jo med en hærlig fyr som da har mange fete venner som jeg kan være med siden han ALDRI er hjemme. Enten jobber han eller drar på kule turer. Fuck det. Jelly! Men jeg skal ikke klage. Har det sykt fett med de andre. De tok meg sykt godt imot, noe jeg er kjempe takknemmelig for. Virkelig blitt glad i folk her, og vet jeg har fått venner for livet! Har fått bada i sjøen, kjørt vannscooter heeeelt selv, og kjørt ring. Så blir det sykt mye festing også! Ja, kunne virkelig ikke hatt det bedre.

Jeg trodde jeg skulle savne Drammen og Oslo mye, men det gjør jeg ikke. Sykt deilig å komme vekk fra byen. Jeg savner selvfølgelig familien og alle vennene mine, men de er der uansett. Og jeg føler jeg har fått meg en god stor familie her også, its all love!

Jeg må si jeg gleder meg til å få besøk av alle hjemmefra! Har så sykt mye å vise dere! Og jenter; Mange bra karer her mehe. Dere kommer ikke til å ville dra hjem igjen!

I dag er det CC Cowboys konsert som garantert blir drit fett! Og i morra er det trafikklysparty. Så blir en hard helg, akkurat som alle andre helger.

 

{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
17.08.2013 ? 16:49

Hei Volda

Da var jeg framme i Volda. Eller i går da. Seint. Gpsen fant ikke den nye veien så vi endte opp på en paddevei. Gjennom et sykt ensomt et eller annet. Splæsha mange padder og så mange andre dyr. Helt sykt.... Kjedelig.
Leieboerne under hadde i tillegg party i natt og jeg trodde huset skulle falle sammen. Jeg burde bare joina men jeg valgte å drikke øl alene. Er for kul vett.

I dag har det bare blitt shopping av alt mulig. Fikk til og med hjelp av Vidar til å sette sammen senga mi. Så endelig har jeg seng også! Fantastisk!
Mamma og søs har reist og nå sitter jeg her alene, venneløs, og drikker rødvin. Denne kvelden blir fin, som postgirobygget akkurat skreik ut fra anlegget. Så hva kam man gjøre? Får vel bare vente på at noen syns jeg er kul og ringer på da vel.

{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
06.08.2013 ? 20:04

Gammel blogg, ny start!

Tjena! Nå er jeg tilbake på denna bloggen, og skal kjøre hardt for å holde det gående. Siden jeg flytter til Volda ville jeg gjerne blogge litt om livet der nede, hvordan det er på skolen, og generelt livet der for det kommer til å bli helt fantastisk! Og så kan de hjemme følge med på hvor fett livet mitt er der og savne meg enda mer.

Jeg flytter fredag 16. august. Det blir veldig trist, men jeg gleder meg som en liten unge. Men da vet dere det at jeg bruker denne bloggen framover.

Kjøregår.

-Stine
{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
hits