30.12.2013 ? 16:49

Vi er i mål

Et helt år har gått - eneste som mangler er den store dagen vi alle gleder oss så mye til hvert eneste år. Dagen som skal bringe oss inn i et nytt år med en forfriskende ny alkoholisert start. Stappa full av all julematen vi har trøkt i oss de siste ukene. Kanskje du til og med starter året ditt med en ny bekjent ved siden av deg 1. januar?

Alle ønsker seg alltid et bedre år enn det som har vært. Endelig, nå føler jeg det er mitt år! Sier vi hver gang. Jeg sier i hvert fall det. Men kanskje det er på tide å i det hele tatt starte året med noe bra? Ikke være som en dupp, og spy ned hele verandaen. Kanskje året faktisk blir bra om man ikke starter med å ødelegge kroppen og drite seg fullstendig ut? Vel, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg skal ikke det. Jeg skal spise så mye, og jeg skal feire hele 2013, alt det drittet og alt det fantastiske det dro med seg. Og jeg skal ønske 2014 velkommen med en stor skål.

 

Totusen og tretten. Året som har gått har vært et sinnsykt år for meg. Jeg har opplevd store forandringer. Jeg har blitt kjent med en side av meg selv og selv ikke trodde fantes. Både på godt og vondt. I likhet med de fleste andre år har jeg vært forelska, og fått hjertet mitt knust et par ganger for mye, selvom jeg kanskje har fortjent det. Jeg har kjempa for ting jeg aldri trodde jeg skulle være en forkjemper for. Jeg har satt meg selv i situasjoner jeg har brukt hele livet mitt på å unngå. Men neida, i år har virkelig Stine fått kjørt seg med ny erfaringer i hytt og pine. Jeg tenker nå, at nå har jeg lært! Næsj, lært? Man lærer på sikt, og i mine øyne er det lenge. Samtidig føler jeg at det heller ikke gjør meg til en dårlig person.

 

2013 har lært meg at du må stå opp for deg selv! Vil du være lykkelig, eller vil du grine i et hjørne mens noen andre er lykkelige fordi du ikke turte å kjempe for noe du ville ha? Nettopp.

Jeg føler jeg har vært et "ja" menneske i år, og jaggu har jeg hatt det gøy! Kort fortalt, de beste opplevelsene dette året; X2 Volda, Ekstremsportsveko, generelt longboardevents, skeez tv, Volda, kjøre vannscooter, Konserter, fantastiske nye mennesker osv. Jeg har vært heldig, og jeg er fortsatt veldig heldig. Jeg har vokst sinnsykt mye. Jeg har lært å gi litt mer faen, lært meg å bry meg om det som er viktigst for meg. Jeg er ikke direkte stolt av alle valgene jeg har tatt, men jeg står for de, og jeg tror jeg med hånden på hjertet hadde tatt det samme valget om jeg fikk gå tilbake.

Jeg fikk også C på eksamen i visuell kommunikasjon! WEHEY! ... Og den andre eksamenen snakker vi ikke mer om.

 

Det har skjedd mindre koselige ting i 2013 også. Jeg mistet den ene oldemoren min, og mormoren min. Og når jeg da tenker på andre ting som ikke var så bra så er det ikke så ille alikevel, fordi ingenting kan helt måle seg med det uansett... Men en ting Gud, eller Satan, eller sjebnen, eller karma, eller hva enn det er som styrer detta, er at joda, jeg skulle få omgangssyken i 2013. Og ikke bare litt, men veldig hardt. Alle utganger. Jeg har aldri hatt så vondt, eller vært så svak i hele mitt liv. Føler det var straffa mi, så jeg håper jo nå at jeg starter neste år med en fresh start.

 

Men jeg sier som jeg sier hvert år; Neste år er mitt år, og skååååål for det!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
hits