05.12.2013 ? 23:25

Dear Santa...

I dag våknet jeg opp enda mer syk enn i går. Ute var det winter wonderland. Det snødde tett i tett, uten at det var storm. Det var utrolig fint, men samtidig deprimerende for meg som hadde tenkt å komme meg på apoteket siden jeg ikke gjorde det i går. Så i dag har jeg egentlig vært like deppa som de andre dagene. Eneste forskjellen var at jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle være deppa. Du tror kanskje at jeg bare er en deppressiv person, som egentlig ikke har noen gleder i livet. Og jeg klandrer deg ikke, for når jeg leser mine egne innlegg føler jeg det selv. Nå vil jeg egentlig få litt fram at jeg faktisk ikke har det så ille utenom den lille ensomme bobla jeg har låst meg inne i.

Som alle andre har jeg alltid hatt store drømmer og ambisjoner for livet mitt. Og også som alle andre så endrer de seg oftere enn de aller fleste skifter sokker. Jeg har mine perioder. Sånn som den perioden jeg er i nå, vet jeg akkurat hva jeg vil, som jeg også som regel alltid veit.

Det er i dag 5. desember. Jeg vil starte med at jeg skulle ønske jeg var i Oslo på Rockefeller siden Donkeyboy spiller der i dag. Og så kunne jeg kommet meg hjem til Drammen, tatt en pils på Goggen. Sett ut av vinduet og sett stormen ta over Østlandet. Jeg kunne nyti det å bare være meg sammen med de jeg setter pris på, og ølen jeg setter mest pris på, i byen som hjertet mitt hører hjemme i. Men jeg sitter nå her, alene som alltid, og er faktisk flink og jobber med eksamen. Ja, jeg er faktisk utrolig stolt over at jeg har skrevet faguttrykk og generelt seks sider om en eksamensoppgave jeg ble så og si ferdig med i går. Det som gjenstår er å få alt inn på pcen nå.

På mandag leverer jeg alt. Eller det jeg får lov til å levere. For ja, jeg får ikke levere eksamen i det ene faget på grunn av en prøve jeg ikke fikk tatt. Long story, im sick of telling. Mye stress ble også tatt av skuldrene mine på grunn av det her, noe som faktisk er ganske deilig ettersom verken psyken eller kroppen takler mer. Det gir meg mer tid til å kunne fokusere på den andre eksamenen jeg har som består av en del oppgaver og dokumentasjoner. Faktisk kunne jeg ikke vært mer fornøyd med den siste jeg gjorde. Tror det er det beste jeg har fått til på en eksamen, men det gjenstår nå å se.

Den andre eksamenen må jeg levere igjen til neste jul. Problemet er det at det jeg vil akkurat nå kanskje blir problematisk å få til. Etter alle tankene og følelsene som har spilt inn den siste tiden, er alt jeg vil akkurat nå å fortsette å studere i Oslo til høsten, og da fortsette med kunst. Men hvordan det utarter seg får jeg se på. Forhåpentligvis kommer kjærligheten min for Volda sterkt tilbake utover våren.

 

Jeg vil komme hjem. Bo hjemme igjen. Kunne ha den friheten, la det lille stresset bli lesset av skuldrene mine. Vite at når jeg er nede har jeg mamma der, jeg har de aller nærmeste veldig nært. Jeg vil jobbe med noe jeg trives med, noe jeg kan bruke det jeg kan og det jeg syns er gøy til. Noe jeg også kan tjene gode penger på. En liten drøm jeg har om at jeg kan få ha mitt eget lille sted hvor jeg kan ha et studio. Både til foto, sying, maling, tegning - alt. Mitt lille fritidssted hvor jeg kan utvikle meg selv. Gjøre noe som gjør meg fullstendig lykkelig, og da bare av meg selv. Være lykkelig uten å være avhengig av at en annen person gjør meg lykkelig. Jeg vil elske det å være selvstendig. Jeg vil oppleve ting jeg kan være stolt av og ta med meg videre. Jeg vil utnytte det store nettverket jeg har av folk som allerede har hjulpet meg sykt mye på veien til å få til ting jeg alt har fått til.

 

Det er mye jeg kan sitte her å si jeg angrer på. Jeg føler kanskje at jeg ikke skulle kommet til Volda, om jeg kan bruke det som et eksempel. Men hvorfor det? Når jeg ser på alt jeg har fått ut av her, alle menneskene jeg har møtt, alle erfaringene. Ting som har forandret livet mitt og ført til nyere og enda bedre opplevelser som jeg sitter å venter på akkurat nå. Og herregud så gøy jeg har hatt det. Og jeg vet jo at det venter så mye mer på meg her utover i 2014. Det er en opplevelse jeg virkelig syntes alle burde teste ut. Jeg hadde hatt et helt annet liv, og et helt annet syn på ting om Volda ikke hadde vært en del av livet mitt. Så nei jeg angrer ikke et sekund.

Legger ved All up to you, med Donkeydonk. Virkelig min sang. Føler hvert eneste ord av det her om dagen. Fineste låta de har mener nå jeg.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
hits