25.10.2013 ? 18:56

S - E - X

Sex. Et enkelt ord av tre bokstaver. S E X. Men det er ikke enkelt, betydningen er stor og det har altfor mange sider. Både mørke og lyse.

Sex er det som er det mest naturlige og vakreste i vår eksistens. Det er slik vi formerer oss, og bringer liv videre. Kroppene våres er bygget til å ha sex, det er det vi er skapt for. Mann og kvinne. Penis og vagina. Men så enkelt er det ikke. Sex er også nytelse, smerte, sorg, glede, tårer, smil, kvinne og kvinne, mann og mann. Sex vil alltid være temaet som alltid kommer opp, som alle tenker på. Hver eneste en av oss, uansett om vi har gjort det 147 ganger eller 0.

Jeg mener sex er noe fantastisk, det beste mellom to mennesker. Men samtidig er det sex som er roten til det mest vonde også. Utroskap. Voldtekt. Trakassering. Press. I samfunnet vi i dag lever i blir alt for mange tvunget til å ha sex mot sin vilje. Enten om det er av noen andre, eller stemmen man selv har inne i hodet. I mange miljøer er du ikke kul før du har hatt sex. Alle ser ned på deg. Og når du har hatt sex, ser også alle ned på deg. Spesielt hvis du er jente. Det blir aldri bra nok - for noen. Det har blitt altfor mye fokus på selve sexen, og ikke sexen. Man har sex fordi man skal ha enda en strek i sengeplanken, eller for å bare ha gjort det. Det blir ikke mye fokus på å faktisk nyte det, kose seg. Og la det være med det - eller ta det videre.

Ja, sex er en BIG deal uansett hvordan du snur og vender på det. Men det betyr ikke at det er galt å ha sex ofte, og/eller med forskjellige partnere. Som jente får man lett hore-stempelet plantet i panna så fort du har hatt sex med to personer, mens er du gutt er det mer en status. Men hva har det å si hvor mange eller få man har hatt sex med? Det er din kropp, dine valg. Ingen har noe rett til å blande seg inn i disse valgene.

En person fortalte meg

"Hvis du har sex frivillig, og du nyter det. Hva er vel bedre enn det?"

Dette sier jeg meg helt enig i. Det er ikke noe som er bedre enn det. Om du har 5 sexpartnere i uka, eller en i året. Hva har det å si? Jeg vil heller si; wow, du er heldig! NYT DET! For sex er en fin ting. Og altfor mange blander seg inn i andres sexliv. Sorry dude, men ingen har noe der å gjøre annet enn de som er involverte. Det er ikke mer BIG enn det du gjør det til selv. Men vil du ikke ha sex, så ikke ha det! Vent til du selv er klar. Det er den nærmeste måten man kommer et annet menneske.

Jeg vet at mange tenker at sex er løsningen når man kanskje ikke har det veldig bra. Dette vet jeg fordi jeg har vært der selv. Man blir med på noe man kanskje tror man vil, fordi du får den lille oppmerksomheten du trenger for å føle at noen faktisk vil være nær deg. Den lille oppmerksomheten ingen andre kan gi deg. Desverre er det altfor lett å kjenne igjen, og mange vet å utnytte de som føler det slik. Og jeg syntes det er trist. Man nyter det kanskje der og da, men dagen etter er den gode følelsen borte. Man tenker at det var det siste man skulle gjort, og at man ikke føler seg et dugg bedre. Bare mye, mye verre. Alt for mange havner i denne fella, og i tillegg skjer sånne ting for det meste når man er påvirket av alkohol.

Stå opp mot presset, alle sammen. Sex er til for å nytes. Så lenge du vil det selv, og nyter det - kjør på! Ikke legg så mye i hva andre mener om det. For det er DITT valg. Horer selger sex. Det har ikke noe med antallet man har ligget med å gjøre, eller hvor ofte. Jeg vil oppfordre alle til å ta vare på seg selv. Lytt til kroppen din.


//weheartit.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
hits