20.09.2013 ? 03:19

Hiv og hoy

Min flotte samboer kom endelig hjem fra Thailand i går. Det var godt å se David igjen kjenner jeg, og håper han virkelig ikke stikker på sjøen med en gang. Trenger han litt hjemme nå, siden så mange av de andre har reist på sjøen. Disse sjømenna hæ? I går dro tre til, og det er ufattelig trist. Hvertfall når de skal være så lenge borte. Men kanskje det er bra for oss som blir igjen. Få gjort litt andre ting. Nå starter vi jo med alle eksamensoppgavene og det krever mye tid. Da er det greit å ikke ha så mange ting som gjør deg ufokusert. I tillegg blir det jo bare ekstra godt å kaste seg rundt halsen på gutta når de kommer hjem igjen!

Merker jeg gjerne skulle hatt min kjære Karoline i samme klasse, så vi kunne hjulpet hverandre. Vi har jo de samme fagene på forskjellige tider som gjør det så vanskelig. Og jeg har vel en eller to klassekamerater jeg snakker med. Men vi har aldri tid til å dra på skolen samtidig, og når vi har treverke må man alltid være to. Men boksen min skal jeg jaggu meg få ferdig. Det som er så greit med det her er at det faktisk er gøy! 

Ellers begynner det å bli passe kaldt. Ekke vandt med at vintern kommer så tidlig. I går hadde snøen lagd seg på noen fjelltopper alt. Kjente jeg blei ganske så gira, som jeg alltid gjør når jeg ser litt snø. Hørt det er 6 mnd vinter her så det kan jo bli spennende. Skulle ha anskaffa meg noen nye twintips egentlig. Veit hva ønskene blir til jul iallefall. 

Jeg håper tia går fort framover, og heldigvis er det ting som skjer den neste måneden så tia faktisk går fortere! Jeg får jo besøk av Karsten og Tonje, noe jeg gleder meg helt sykt til! I tillegg skal Kærpet spille den hælja, og det blir epic. Blir godt å se gutta igjen der ja. Og så kommer mest sannsynlig sukkerklumpen min Silje, og så drar jeg hjem 10.oktober for å få fårikål hos mor og far. DAMN det har jeg venta lenge på. Så er det også Skeez TV den hælja så jeg får med meg det også, og får møtt alle folka igjen. Ååå som jeg gleder meg ! Etter det er det snart jul faktisk. Jula kommer mye raskere i år også ettersom jeg har juleferie fra 11. desember. Spørs hvor kjapt jeg klarer å dra hjem uansett. Elsker jo å være her, og vil gjerne feire nyttår her også, men får vel se an om andre skal det også.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
hits