16.09.2013 ? 18:43

MØKKADAG

Skulle ønske denne dagen bare kunne fade vekk. Det her er virkelig den verste dagen jeg har hatt siden jeg kom hit. Startet med å bli vekt med en dårlig nyhet og etter det var det gjort. Drittvær ute. Regner som f. Jeg spøy på skolen så jeg måtte gå hjem. Generelt utrolig deprimert i dag. Hva er det som skjer med meg nå? Jeg vil ikke ha det sånn her. Flyr på veggen snart. Alt jeg vil nå er å dra hjem. Kunne ikke savna de gamle vennene mine mer enn det jeg gjør nå. Kunne bare trengt en skulder å gråte på, og generelt litt kjærlighet. Alt er bare utrolig hardt. Og det er ingenting jeg kan gjøre med det...

Jeg klarer ikke tenke klart i det hele tatt. Det å sitte alene hjemme i hele kveld hjelper meg ingenting. Jeg vil så gjerne gjøre noe. Jeg kunne dratt ned på skolen men jeg klarer bare ikke. Jeg har null motivasjon. Null kreativitet. Hvorfor MÅ det bli sånn her? Hvorfor skal karmaen min være bånn i bøtta hele tia? Når ting først er så på topp så bare knekker jeg helt og aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg, og klarer faen ikke slutte å grine.... 

 

Kommentarer
anonym

Høres ut som en gjennomsnittlig dag i mitt liv. Har ADD, av den verste typen. medisiner funker ikke på meg, Så jeg vet kun hvordan det er å være apatisk,ukonsentrert,deprimert å sint.

Du har i det minste en mulighet til å kjøre bil ta høyere utdannelse osv.

Hadde dette vert en vanlig dag for deg, så hadde du ikke skrevet dette innlegget= du har mange fine dager foran deg :)

16.09.2013 @ 19:38
Stine-Marie

anonym: Hei det hørtes ikke veldig mye gøy ut nei. Og ja jeg fikk litt dårlig samvittighet. Jeg vet at mange har det veldig mye verre og jeg er veldig takknemmelig for alt jeg har.
Men alle har det vondt innimellom og det handler ikke om hvem som har det verst. Det handler om å kunne støtte å hjelpe hverandre uansett hvor lite vondt eller mye vondt man har det rett og slett.

17.09.2013 @ 19:50
URL: http://stinemaskin.blogg.no/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
hits