06.09.2013 ? 15:45

Livet er så sweet

Tjollahoi! Jeg skulle blogge hver dag jeg, skulle jeg ikke? Fortelle hvor flott det er i Volda. Vel, det har jeg glemt, fordi livet er så hærlig at jeg ikke har tenkt tanken engang. Vet ikke hvor jeg skal begynne, Volda er bare fantastisk!

Kan jo begynne med skolen. For en sykt bra skole, dyktige lærere, og gode medelever. Det føles ut som jeg går i barnehagen igjen. Akkurat nå har jeg visuell kommunikasjon hvor vi driver med photoshop atm, og det kan jeg jo ganske godt så jeg bare chillern egentlig. I funksjonell design har jeg treverke nå. Lager sykt mye kult! Jeg er selvfølgelig livredd for alle disse maskinene, men må si jeg har klart meg overraskende bra! Jeg har laget to smørkniver (som ser helt jævli ut!), ei fjøl, som jeg delte i to, lagde en D som jeg skjærte ut og skal lage en liten skjærefjøl av den andre delen. Så har vi begynt på en treramme nå, som vi skal beise og lære å skjære glass til osv. Vi fikk eksamensoppgave allerede i går hvor vi skal lage et skrin med en gjenstand i. Så dette blir sykt fett. Etter det er det leire og så tekstil. Tiden går sykt fort. Jeg har bare to undervisningsdager i uka, men må jobbe mye utenom for å bli ferdig med ting.

Utenom skolen skjer det mye samtidig som det ikke gjør det. Jeg jobber som frivillig på studenthuset Rokken, hvor det er åpent hele dagen, og hvor vi har kviss, open mic, konserter osv. Det er der det skjer i Volda. Jeg skal begynne å jobbe som vakt, woho! Så det blir sykt kult! Jobber da to dager i mnd, og får mange frivilliggoder. Veldig mange jobber som frivillig der, og det er virkelig å anbefale om du har tenkt å komme til Volda.

Jeg har blitt kjent med sykt mange allerede, ikke det at jeg har så mye problemer med det anyway. Er faktisk mest med de som er innfødte som vi liker å kalle det. Møtt så mange fantastiske mennesker. Jeg bor jo med en hærlig fyr som da har mange fete venner som jeg kan være med siden han ALDRI er hjemme. Enten jobber han eller drar på kule turer. Fuck det. Jelly! Men jeg skal ikke klage. Har det sykt fett med de andre. De tok meg sykt godt imot, noe jeg er kjempe takknemmelig for. Virkelig blitt glad i folk her, og vet jeg har fått venner for livet! Har fått bada i sjøen, kjørt vannscooter heeeelt selv, og kjørt ring. Så blir det sykt mye festing også! Ja, kunne virkelig ikke hatt det bedre.

Jeg trodde jeg skulle savne Drammen og Oslo mye, men det gjør jeg ikke. Sykt deilig å komme vekk fra byen. Jeg savner selvfølgelig familien og alle vennene mine, men de er der uansett. Og jeg føler jeg har fått meg en god stor familie her også, its all love!

Jeg må si jeg gleder meg til å få besøk av alle hjemmefra! Har så sykt mye å vise dere! Og jenter; Mange bra karer her mehe. Dere kommer ikke til å ville dra hjem igjen!

I dag er det CC Cowboys konsert som garantert blir drit fett! Og i morra er det trafikklysparty. Så blir en hard helg, akkurat som alle andre helger.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
hits